OŚWIADCZENIE

Zgodnie z art. 13 ust. 1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwane dalej: RODO) informujemy, iż: 
 
1) Administratorem Pana/ Pani danych osobowych jest Ośrodek Szkoleniowy Aeroactiv Beata Kwiatkowska (zwany dalej „Aeroactiv”) z siedzibą: ul. Na Piaski 61a/2, 32-087 Zielonki. Adres e-mail: aeroactiv@aeroactiv.pl. Wpis do ewidencji ośrodków szkoleniowych WUP w Krakowie pod nr 2.12/00204/2010.
2) Aeroactiv dysponuje Pana/ Pani danymi osobowymi w postaci: imię, nazwisko, numer telefonu oraz adres e-mail.
3) Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu świadczenia usług przez Aeroactiv.
4) Pana/ Pani dane osobowe nie będą udostępniane innym podmiotom za wyjątkiem prawnie uzasadnionych sytuacji, na żądanie uprawnionych sądów, organów i instytucji.
5) Podane przez Pana/ Panią dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego.
6) Pana/ Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania zawartej przez Pana/ Panią umowy, zgodnie z Regulaminem Aeroactiv.
7) Z zastrzeżeniem ograniczeń wynikających z RODO i innych przepisów prawa, posiada Pan/ Pani prawo dostępu do treści Swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych osobowych, prawo wniesienia sprzeciwu, a także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.
8) Ma Pan/ Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzoru w rozumieniu RODO, jeśli Pan/ Pani uzna, iż przetwarzanie Pana/ Pani danych osobowych narusza przepisy RODO.
9) Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Aeroactiv informacji handlowych na podany przez Pana/ Panią adres email, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002r..

Newsletter

 
Pola oznaczone * są wymagane

Opinie o nas

Aeroactiv
5.0
powered by Google
Monika H.
Monika H.
15:56 04 Feb 18
Zdecydowanie polecam firmę Aeroactiv, która proponuje różnorodną ofertę zajęć fitness. Od października uczęszczam na Reha pilates. Jestem bardzo zadowolona. Zajęcia bardzo profesjonalnie prowadzi Pani Sylwia, która stara się indywidualnie traktować ćwiczących, dobierając i modyfikując ćwiczenia do możliwości każdego, nawet niezbyt zaawansowanego uczestnika. Można z nią skonsultować problemy zdrowotne, gdyż posiada jako fizjoterapeuta wiedzę medyczną. Na zajęciach panuje miła atmosfera. Firma jest sprawnie prowadzona przez Panią Beatę, która dba o potrzeby i satysfakcję klienta .
Kinga Laburda
Kinga Laburda
21:40 02 Jan 18
Z Aeroactiv zrobiłam już kilka kursów. Profesjonalna organizacja, wykwalifikowana kadra. Polecam nie tylko instruktorom fitness, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę, ale także sportowcom amatorom, którzy chcą poprawić swoje wyniki albo po prostu dowiedzieć się czegoś więcej o różnych formach fitness i o swoim organizmie.
Mariusz Sosna TV
Mariusz Sosna TV
13:27 07 Dec 17
Jestem fizjoterapeutą z 25 letnim stażem pracy ,pracuję również jako nauczyciel wf na wyższej uczelni i bardzo polecam kursy prowadzone przez panią Beatę i jej zespół. Bardzo rzetelnie zarówno teoria jak i praktyka , dużo nowości , ciekawie i w sposób bardzo przystępny podana wiedza.Materiały szkoleniowe w formie opracowań ze zdjęciami , możliwość nagrywania zajęć. Bardzo miła atmosfera , zawsze ciasteczko ,kawa ,herbatka. Uczestniczyłam w wielu kursach dla fizjoterapeutów i osób pracujących np.w klubach fitness ale polecam te organizowane przez Aeroactiv , już zapisałam się na kolejny kurs . Anita
Norbert Gotz
Norbert Gotz
16:29 07 Dec 17
Rzetelna firma prowadząca szkolenia na naprawdę wysokim poziomie. Polecam jako trener personalny każdej osobie zajmującej się aktywnością fizyczną jako świetne uzupełnienie wiedzy. Wrócę do nich jeszcze nie raz.
Sylwia K
Sylwia K
20:26 28 Dec 17
Jako fizjoterapeutka polecam to miejsce! Świetna atmosfera, profesjonalne podejście do klienta :)
Zobacz wszystkie opinie